Contacteer ons
Email

Contact Tel
0475.43.02.07

Als u vragen heeft over putboringen, grondwaterverlaging, warmtepompen, beregeningsinstallaties of het onderhoud van pompen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Over ons

Ides De Wulf is uw specialist in putboringen, grondwaterverlaging en warmtempompen. Daarnaast verzorgen wij uw beregeningsinstallaties en staan in het voor het onderhoud van pompen. 

Wij werken zowel voor particulieren en bedrijven als voor de overheid. Al jaren verrichten wij eenvoudige en complexe opdrachten met vakmanschap en kwalitatief hoogstaande installaties, machines en materialen.

Persoonlijke service, correcte prijs

Na een eerste contact, bestuderen wij de werf grondig en beslissen pas na diepgaand overleg met u, hoe we de werken het best uitvoeren. U kunt uiteraard rekenen op een persoonlijke service en een correcte prijs. Als u na het bezoeken van deze site nog vragen hebt over onze diensten of wil informeren naar onze prijzen, kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Meer informatie over onze diensten


Ides De Wulf is uw specialist voor putboringengrondwaterverlaging, beregeningsinstallatiesboringen voor warmtepompen en het onderhoud van pompen.